Onze klant:

"Voor ons nieuwe kantoor wilden we een moderne, lichte en solide tussenwand. Samen met Theo ging zowel het voortraject als de realisatie ervan bijzonder efficiënt en professioneel"

Jeroen de Boer, Clipconsultants

Het bedrijf Clipconsultants is verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze locatie is opgeleverd zonder scheidingswanden en kon opnieuw worden ingericht.  

Om een open en ruimtelijk gevoel te houden heeft ClipConsultants gekozen voor stalen kozijnen met veel glas. De vergaderruimte is voorzien van stalen kozijnen en een schuifdeur om de ruimte af te sluiten. 

De kozijnen en de schuifpui zijn matzwart gecoat. Om een strakke industriële maar ook zakelijke "look-and-feel" te creëren is er gekozen voor glas gezet in rubber. Hiermee wordt de vergaderruimte nog geluidsarmer.

In de vloer en in het plafond zijn stalen frames gemonteerd die de pui en de schuifdeur borgen. Dit frame zorgt voor een strakke afwerking.

1/13

Schuifdeur en wanden kantoor Veghel

THEODOORS 

 

Binnenveld 10a

5462 GK Veghel

info@theodoors.nl

www.theodoors.nl

+316 130 900 78

 

 

© 2020 TheoDoors